Terkini

Khalilul Rahman juga buat laporan polis kerana dituduh bawa"lari" harta PAS Perak.

                                            
Sdr Khalilul Rahman  juga sudah membuat laporan polis  yang menjelaskan yang beliau tidak   "mencuri" harta milik PAS.Sdr Khalilul  Rahman yang telah berkhidmat dengan PAS PERAK selama hampir 30 tahun telah dituduh membawa barang hak milik PAS. Sedangkan barang yang beliau ambil merupakan hak milik beliau.Kononnya beliau "sedut" segala dokumen PAS Perak  juga tidak tepat, ini kerana beliau mengambil hanya dokumen peribadi. 
PAS Perak seolah-olah tidak menghargai bekas kakitangannya Sdr Khalilul Rahman yang telah berhenti menjadi Setiausa Kerja PAS Perak bermula 1 Januari 2016.PIHAK Pas Perak  didakwa tidak berminat untuk berbincang secara adik beradik berhubung dengan penyerahan tugas antara majikan dengan pekerja.

Apa yang mereka mahu  buat laporan polis kononnya yang bersalah sdr Khalilul Rahman, mantan Setiausaha Kerja PAS Perak itu yang dikatakan melarikan diri segala bahan atau dokumen PAS Perak.

5 Responses to " Khalilul Rahman juga buat laporan polis kerana dituduh bawa"lari" harta PAS Perak."

 1. Kes PJP Perak dengan YB Nizar pun tak settle lagi ini nak tambah satu kes lagi. Ayuh Khalilur lawan tetap lawan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Silakan.. Kami tetap x jemu pertahankan hak kami walaupun sudah terbukti beberapa kerusi dun dan parlimen PAS turut telah dibawak lari sebelum ini..

   Delete
  2. Kerusi apa? Bingai. PAS bawak lari kerusi PR tu pekejadahnye? Udah le jual ugama cam nasrani yahudi tuh

   Delete
  3. Aiyoo buta politik rupanya.. Itu sudah lupakah kerusi PAN asalnya kerusi PAS..? Bangang..

   Delete
  4. Moga aja cepat selesai masalahnya.

   ID Harvest

   Delete