Terkini

PAS jika mahu terus hidup usahlah buat kerja fitnah.

                        
PAS jika mahu terus relevan dalam politik Malaysia usahlah buat cerita fitnah dan rasis serta perkauman.Nanti PRU 15  rakyat pun boleh buat keputusan,tolak PAS dan BN.

6 Responses to "PAS jika mahu terus hidup usahlah buat kerja fitnah."

 1. PAS tidak kenal erti "keinsafan". BN pula terus-menerus dengan sikap besar kepalanya. Tidak mengapalah tuan, insya-Allah kita humban mereka ke jurang kehancuran yang lebih dahsyat pada PRU 15.

  ReplyDelete
  Replies
  1. In shaaAllah bila jaga islam, PAS tak hancur..

   Delete
  2. Tapi Pas yang jual Islam hahahahahah!!!

   Patutlah hancur!!!

   Berapa banyak Dun dan Parlimen ditandingi PAS yang hilang wang pertaruhan???

   Malaikat tak datang undi ke???

   Hahahahah, kalau dah jual agama, malaikatpun dijualnya sekali hahahaha!!!

   Lalu PAS pun perlahan-lahan hancur seperti UMNo hahahahahahaha!!!

   Delete
 2. Dulu masa geng jebon duduk dlm Pas, parti itu disayangi oleh segenap masyarakat.
  Bila geng jebon ditendang keluo, Pas mula tak disukai oleh masyarakat, malah parti itu dah dibenci.
  Geng ostad2 tendang jebon, pila PRU14, rakyat pantai barat pula yg tendang parti suci.
  Wahai lebai2, kau tunggulah giliran parti suci kau itu ditendang oleh rakyat Ganu dan Klate pula.

  ReplyDelete
 3. kalau PH perintah malaysia lagi bukan PAS saja yang ISLAM pun akan hancur . tengoklah apa sudah jadi. fikir lah wahai melayu dalam PH.

  ReplyDelete
 4. SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI PAGE INI
  INI IALAH CERITA SAYA

  Saya MURNI SANTI, seorang wanita, ibu, kakak dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGURUS ESTATE SEBENAR dan saya mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tidak ada yang mahu meminjam wang kepada kami untuk menyelesaikan projek komersial kami yang telah dibina dalam beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang menuntut sejumlah besar wang daripada saya tanpa kami menerima pinjaman.

  Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik mungkin dan menolong, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu berat untuk ditanggung dan saya kehilangan harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL sebuah syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

  Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan memberitahu saya jangan bimbang syarikat itu akan meminjamkan wang kepada saya, walaupun jumlah yang saya perlukan sangat besar, dan semua yang saya dapat berikan kepada mereka keperluan yang merupakan beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

  Saya melalui semua proses, mereka berjanji akan meminjamkan wang yang saya minta setelah mengesahkan saya layak untuk mendapat pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang paling mengejutkan adalah pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. Kami syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya berjaya dengan baik ini menjadikan hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan semua PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL
  GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

  UNTUK MENGHUBUNGI SAYA
  NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
  EMAIL Syarikat: allglobalgrantloan@gmail.com.
  Whatsapp Syarikat: +1(304)997-4034
  Nama Saya: MURNI SANTI
  E-mel Saya: murnisanti55@gmail.com

  ReplyDelete