Terkini

Haji Hadi, ini bukti DAP Jahat.

JAHATNYA ĎAP

Ya DAP jual negara. DAP yg jual 3juta hektar tanah Hak Simpanan Melayu , DAP yg jual IPPs dan tanah lapangan terbang Military di Sg. Besi pada China . DAP bersama Jho Low yg rompak duit negara RM55B,
DAP juga yg masukan RM4.2B kedalam akaun peribadi Lim Kit Siang.

DAP yg mungkir janji PRU 13 dng menaikan TOL dan membebankan rakyat jelata dng memaksa semua rakyat termasuk simiskin dikampong2 membayar cukai melalui GST.

DAP juga yg tidak membenarkan 744 anak2 kita meneruskan pelajaran di University2 luar negara kerana nak selamatksn duit negara RM240 juta 

Jangan lupa DAP yg bayar RM77 juta kpd consultant Yahudi APCO sebagai penasihat Negara

Oooh ya tahniah pada Lim Kit Siang kerana dapat pujian hebat dimuka hadapan suratkhabar Yahudi , The Times of Israel selepas Lim Kit Siang tanpa sengaja terjumpa pemimpin Yahudi tu di bangunan Bangsa2 Bersatu ( UN )

Akhinya pemimpin DAP yang rogol anak gadis Melayu bawah umor sehingga melahirkan anak dlm pusat tahanan sebaliknya pemimpin UMNO yg dihumban dlm penjara 

Jahatnya DAP.

Semoga UMNO kekal sehingga akhir zaman - kerana Tanpa UMNO Melayu Mati. Itu sebabnya jumlah pendudok Kelantan tak sampai 10,000 orang jer ; semuanya dah mati kerana tak ikut UMNO ! ! !

Tamrin Tun Ghafar
17/04


9 Responses to "Haji Hadi, ini bukti DAP Jahat."

  1. Maksud tamrin umno dan dap sama jer...dua2 tibai duit bila ada peluang. Umno cuma tibai lagi besar sbb dia dpt pot lagi besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak paham saya.. apa kena mengena tulisan di atas dgn TGHH..?..

      Delete
    2. nak faham kena banyak membaca.

      Delete
  2. En. Powertrain1648,

    Maksud Tamrin dia menyindir Tuan Guru Haji Hadi. Dah terang-terang penyamun nak sokong UMNO juga!!!

    Yang jahil,

    Nobody

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaun2 dah tak ada hujah nak backup Hj Hadi terus tukar topik, pusing kebelakang dan tuduh pulak yang DAP tu sama macam UMNO. Mana buktinya???? Tuduh tanpa bukti halal dalam Islam atau halal dalam PAS? Walaun ikut tauladan yang ditunjukkan oleh Tuang Presideng bila tuduh calon PKR jual pil kuda tanpa bukti dan tak berani sebut nama??? Ulamak apa macam ni dan parti Islam apa namanya ni??? Islam tu buat jaja dan iklan untuk dapatkan dunia dan segala kemewahannya. Kalau ni lah perangai puak2 yang duduk dalam PAS, nak buat apa rakyat undi PAS? Kalau PAS pun 2x5 je macam UMNO, ada logik ke, orang melayu nak undi UMNO atau PAS? Dua2nya "expired goods" yang tidak layak lagi digunakan oleh rakyat Malaysia. Tempat yang sesuai untuk kedua2 parti ni? Ditapak pelupusan sampah sejarah (history's landfill)! Itu pun dah cukup bagus dah tu!

      Nick.
      Cape Tiger.

      Delete
  3. Dia nak bagi tau antara ameno dan dap kat ulamak no. 2 dunia.........ameno munafik....Dap kapir. Elok la hj hadi istihar amanat dia tak leh pakai lagi...dah usang.....elok juha hj hadi candat cotong je!

    ReplyDelete
  4. Macam biasa puak persenda hudud sependapat dgn Tok Guru Profesor Dr Ramasamy dalam bab menghina DZN bilamana tak dgr pun kecaman kpd TGPDR oleh puak tu selain ucapan terima kasih bila penghinaan itu ditarik balik tanpa langsung memohon maaf..

    Cuba jelaskan di mana fitnahnya kenyataan di atas..

    ReplyDelete
  5. Satu undi utk PAN bermakna:-

    👉 satu undi utk TGPDRamasamy ✔
    👉 satu undi utk DAP ✔
    👉 satu undi utk ISLAM ❌
    👉 satu undi utk HINA ISLAM ✔

    ReplyDelete