Terkini

Mat Sabu akan ulas Prk Kuala Kangsar ,15 Mei ini, di Taiping.

Asalamualaikum 
Insyallah pada majlis perasmian pejabat Amanah Taiping pada 15.5.2016 jam 8.30 mlm Presiden Amanah Tn Hj Mohd Sabu akan datang terus selepas mesyuarat AMANAH PUSAT . JUSTERU jangan lepaskan peluang mendengar terus daripada  Presiden Amanah dan juga lain lain pemimpin termasuk yang dikasihi Ust Ahmad Awang . 

Terutamanya berita PRK K KANGSAR .
LOKASI SEBELAH MASJID KEMUNTING

5 Responses to "Mat Sabu akan ulas Prk Kuala Kangsar ,15 Mei ini, di Taiping."

 1. langkah penting prk kuala kangsar

  ReplyDelete
 2. Tgh tggu wahyu turun dari bukit gondol..sape mau byr deposit woo...swk dah manyak lugi...but dun worry...either bn atau ph...dua2 nk pas kalah...so duit deposit no hal

  ReplyDelete
 3. Harap sorang jelah calon dari pr,aku dah letih sokong kau org,sampai masa berpecah belah,tamak dgn kuasa ,macamana Klu di beri peluang memerintah di putrajaya nanti?macamana nak menghadapi pru 14?Dah lama kita mengimpikan kerajaan yg baru,tapi pr pula porak peranda,saya betul2 kecewa!

  ReplyDelete
 4. Harap sorang jelah calon dari pr,aku dah letih sokong kau org,sampai masa berpecah belah,tamak dgn kuasa ,macamana Klu di beri peluang memerintah di putrajaya nanti?macamana nak menghadapi pru 14?Dah lama kita mengimpikan kerajaan yg baru,tapi pr pula porak peranda,saya betul2 kecewa!

  ReplyDelete
 5. Eloklah ada 3 penjuru..

  A. Samada rakyat benar2 benci dgn najib.
  B. Samada rakyat benar2 mahu PAS ganti UMNO
  C. Samada rakyat masih benar2 amat MELUAT dgn PAN..

  ReplyDelete