Terkini

Jual nama tok guru setelah" kantoi"

Ada segelintir pelajar suka menjual nama cikgu apabila terkantoi kena tangkap.Rupa-rupa perkara ini berlaku juga dalam politik Malaysia. JUAL nama ulamak tersohor.
BACA catatan #Coppies.


MENJUAL NAMA KESATUAN DAN DR YUSUF QADHAWI ADALAH PERBUATAN YANG MEMALUKAN.Pembongkaran Isu Hj Hadi menggunakan nama Kesatuan Ulama Sedunia.
Hari tu kononnya dia bagi tahu Syekh Qardhawi hanya Iktitaf PAS sebagai Parti/Jamaah Islam yg Sah di Malaysia dan kononnya Qardhawi kata AMANAH haram beroporasi sebagai Jamaah Islam selagi ada PAS. Kononnya Qardhawi hantar surat sokong Hadi dlm kes itu.
Itu kata dia lah.
Namun bila Ust Ab.Ghani Syamsudin yg juga anggota Kesatuan itu bertanya khabar tentang Fatwa Qardhawi itu drp beberapa org pimpinan tertinggi Kesatuan itu, diorang tak tahu pulak.
Ni lagi sekali Hj Hadi mendakwa hadhir ke Tehran mewakili Kesatuan itu.
Apabila Qardhawi mengtahuinya, Tok Syeikh itu menafikan sekeras2nya dan malah mengutuk Sidang Kemuncak Perpaduan Islam anjuran Kerajaan Iran itu.
Dgn ini faham lah kita bahawa Selama ini Haji Hadi berbohong semata2.
1- APA HUKUM seorang MUSLIM BERBOHONG. 
2- APA HUKUM seorang "ULAMA" berbohong??? 
So, apa lah sangat level JAMAAH yg dipimpin oleh " ULAMA PEMBOHONG "

4 Responses to "Jual nama tok guru setelah" kantoi""

 1. hukum berbohong adalah sgt digalakkan dan pahala... ia disebut takiyyah dlm ajaran dajjal syiah yg hadi syg itu.

  hadi patut dipecat dr KUIS kerana menipu. hadi boleh memilih utk berjuang bersama syiah iran yg mana menipu adalah ibadat mereka.

  ReplyDelete
 2. Hadi , PEMUKA SYIAH MALAYSIA. Celakalah orang yg menyokong Syiah dan celakalah orang-orang Syiah itu sendiri/

  ReplyDelete
 3. Hehe begitulah cara politik.bagaimana presiden amno telah berjaya memujuk hj hadi membawa jauh pas drp pr dan insiden ini juga lah yg mungkin menjatuhkan dia drp pas.siapakah yg taja pemergian dia ke tehran???

  ReplyDelete
 4. Bohong tu mungkin ibadah bagi mereka kot?

  ReplyDelete