Terkini

Dr Kamarul Zaman yang Low Class bukannya Ustaz Ahmad Awang.

Senyum sahaja Ustaz Ahmad Awang,apabila dituduh "low class"
Ustaz Ahmad Awang  bangkitkan isu fundamental dalam amalan Konvensyen Sistem Demokrasi Westminter dan Konsep Collective Respondibility, Dr Kamarul Zaman Yusoff jika  sudah ada "dendam" melihat Ustaz Ahmad Awang "low class".Hanya melihat skop kecil wawancara Ustaz Ahmad Awang dalam Sinar.Ustaz Ahmad Awang orang politik.Dr Kamarul ulaslah  isu RM2.6 bilion atau RM9.5  milion. 

32 Responses to " Dr Kamarul Zaman yang Low Class bukannya Ustaz Ahmad Awang."

  1. Sebelum ni aku pun pernah menuduh UAA ni seorang yg low class.. mana tak nya.. dia penyokong ph tapi kelas dia tak setaraf dgn si kafir LGE yg mampu membelek fatwa negeri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu dia..berani komen dan memfitnah tapi tak berani letak nama..puii

      Delete
    2. Haipp...kan kene herdik.dgn timbalan x pasai2

      Delete
    3. Salam semua. Sorry. Sibuk sikit sekarang.

      Allah dan rasulnya tak pernah melarang belek kau pulak lebih lebih hebat daripada Allah san rasulnya bising pasal belek tak habis2???

      High class lah kau ni!!! Lebih high class daripada Allah!!!

      Lepas ni tak payahlah kau sembah Allah baik kau suruh orang sembah kau!!!

      Patutlah Allah laknat PAS sebagai PIGS!!! MEMANG BABI PUN!!!

      HAHAHAHAHAHA!!!

      Delete
    4. Powertrain, kau dah semak ke cerita kau???

      Jangan kau kantoi lagi menipu kanun jenayah sivil konon, kau sebut aku mana undang2 dalam Malaysia yang bernama kanun jenayah sivil???

      Aku boleh terima kalau kau tu bodoh nak mampos tapi aku tak boleh terima penipu macam kau!!!

      Dasar penipu macam hadi sial!!!

      Delete
    5. Baik2...nanti ada org baling mike kan

      Delete
    6. Dah la.kene herdik.dgn timbalan...nanti kene baing mike lagi...aishhh

      Delete
    7. Power train kaki fitnah..in sya allah kalau ko x taubat..neraka Allah la tempat mu!

      Delete
  2. Replies
    1. Hadi awang ulama yang high class kalau ikut syiah la!!!

      Ada rakaman video terang2 dia bila wartawan tanya siap tak mengaku!!!

      Penipu pun satu hal tetapi bodoh pun satu hal!!!

      Sebab tu dia nak walaun2 yang bodoh je duduk dalam pas supaya dialah yang paling pandai di kalangan orang2 yang bodoh hahahah!!!

      Tak pun ulama PAS yang tunjuk kote dalam fb tu!!!

      Mana ada ulama dalam dunia ni yang tunjuk kote dalam fb???

      HIGH CLASS TU!!!

      Delete
    2. High Class tu TGLGE sebab boleh belek fatwa negeri.. hinanya jadi ulamak ph kerana tak layak belek fatwa negeri berbanding dgn si kafir..

      Delete
    3. sikafir belek fatwa walaun meribut satu dunia, tapi walaun yg islam tu dok langgar fatwa diam menikus pula..fatwa apa? semua walaun dah berhenti merokok ke? tak kan tak tahu atau buat buat tak tahu sebab dah ada no ahli jadi boleh dapat green lane masuk syurga.X

      Delete
    4. Baru aku tau hari ni yg high class makan dedak rupanya....macam Pas, bila gemok BN sembelih,,,,,kah kah kah!

      Delete
    5. Kalau kita yakin perjuangan kita perjuangan islam dan tidak membela dakyah kristian evangelis apa salahnya mengharap dan ada keyakinan utk ke syurga berdasarkan apa yg diperjuangkan..

      Delete
    6. Perjuangan islam kononnya tapi x bab mengkafir ..fitnah..bagi kat korang

      Delete
  3. Apa masalahnya kalau LGE belek fatwa negeri? Bukankah dia sebagai KM patut tau apa yg dah diputuskan oleh majlis fatwa negeri? Kecualilah ada bukti LGE membantah atau mengesa fatwa dibatalkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala brain kau.. di negeri lain yg ber mb kan muslim mana ada belek fatwa kerana menghormati sultan atau ydpa sbg ketua negeri dan islam.. bermaksud fatwa yg diluluskan oleh majlis fatwa negeri atau kebangsaan terus kpd sultan atau ydpa tanpa singgah dulu di mesyuarat exco atau kabinet..

      Kejadian belek fatwa hanya berlaku di sebuah negeri utara yg ber km kan kafir lahanat! Faham ke idak ni?

      Delete
    2. Aku rasa persoalan belek fatwa dh selesai sbb di dijawab dan dipatahkan dengan mudah dengan hujah dari nobody..kepada pembaca yg baru enter blog ni..jangan mudah tertipu dan sila rujuk entri yg lepas lepas..

      Delete
    3. Kalau dah MB tu sendiri org islam dah pastilah sekuran2nya dia tau apa benda yg difatwakan tu, kalai KM nya bukan islam tau apa dia? Kemudian isu ni bila punya cerita, bila diungkit? Mufti PP cakap apa?

      Delete
    4. Kah, kah, kah, walaun2 PAS terpaksa menyerbu kedalam blog2 mesra PH untuk menyebarkan dakyah dan propa serta tohmahan mereka sebab blog2 pengampu PAS tak laku dan ditolak netizen. Seperti juga Harakah, blog2 pengampu PAS dianggap sebagai sampah kerana penuh dengan dakyah, cacian, tohmahan serta fikiran politik totok yang tak masuk akal. Cerita2 tentang belek fatwa, kristian evangelis, kuda tunggangan serta cacian yang cuba merendah2kan martabat pimpinan PH diulang2 semoga rakyat termakan "hidangan basi" mererka. Tetapi walaun2 PAS sedar bahawa sajian basi mereka sudah lama ditolak rakyat. Buktinya? Harakah langsung tak laku! Harakah yang merupakan lidah rasmi PAS ditolak rakyat bahkan ditolak juga oleh ahli2 PAS sendiri.

      Maka sebagai jalan terakhir terpaksalah dok menyebuk dalam blog2 mesra PH dok menyebarkan cacian , kutukan dan tohmahan. Walaun2 sedar bahawa rakyat dan netizen sudah terang2 menolak politik "tunggang terbalik" PAS dan dalam waktu yang sama semakin mesra dengan PH yang kini disertai PPBM. PAS sudah menjadi "kera sumbang" maka untuk menunjukan diri mereka masih "power" dan relevant kepada rakyat dan politik semasa, maka dikerahkanlah walaun2 dok menyerbu kedalam blog2 mesra PH, membuat bising dan bingit, kerana jika tidak dibuat demikian tenggelamlah PAS dalam perigi buta tanpa dihiraukan oleh rakyat. Kesian tapi tak simpati langsung aku kat walaun2 totok yang xreti guna akal. Walak tanpa akal yang menjadikan mereka ibarat "katak dibawah tempurung, duduk bersembunyi mendengar guruh dilangit yang disangkakan langit nak runtuh."

      Nick.
      Cape Tiger.

      Delete
    5. Kalau mampu berhujah balas silakan.. ini negara demokrasi.. kita tgk siapa yg tenggelam nanti; si pejuang islam kah atau si pembela dakyah kristian evangelis?

      Delete
    6. Kamarul ghazali, ni sorang lagi terbukti macai dap.. masih belum cukupkah dap mahu menghalang RUU 355 yg tak ada kena mengena langsung dgn kafir laknat.. boleh pulak si kamarul ni nak bg laluan kpd dap campur tangan dlm hal ehwal islam.. ntahlah

      Delete
    7. Onanimous adalah walaun.

      Sejak kecik pakai jubah,
      Besar sikit ikat serban,
      Time remaja suka ceramah,
      Bila tua... tup..tup jadi setan..

      Delete
  4. SAPA BERANI MENEGAK KEBENARAN.. DIA HIGH CLASS TAK KIRA ULAMAK ATAU ORG AWAM

    SAPA TUNDUK DAN SEKONGKOL DGN KEBATILAN DAN RASUAH CURI DUIT RAKYAT... DIA VERY LOW CLASS.. TK KIRA ULAMAK ATAU BUKAN

    SIAPA YG BUKAN SAJA SEKONGKOL DGN ROMPAKAN WANG RAKYAT MALAH MELABEL ORG YG MEMBELA RAKYAT DGN JEBON, MUNAFIK, MESTI DIHAPUSKAN, KUDA TUNGGANGAN BUKAN ISLAM... MEREKALAH GOLONGAN YG NO CLASS.

    TAK KIRA HJ ATAU LEBAI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg paling high class ialah yg membela kegiatan dakyah kristian evangelis lah tu..

      Delete
  5. BkS.. kalau nak kagum sgt dgn budak bodoh cukuplah kau sorang.. budak bodoh tu kan pakar fitnah dan maki..

    Mufti pulau pinang pun dah sahkan bhw fatwa kena singgah di mesyuarat exco dulu baru kepada ydpa.. alasan yg digunakan ialah ia hanya formaliti shj (kononnya).. sedangkan negeri lain yg ber mb kan muslim takde pulak nak kena singgah mesyuarat exco..

    Sekarang ni BkS kamu nak percaya mufti pulau pinang ke budak bodoh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku malas la nk layan ko pasal fatwa negri ni..x de signifikan langsung melainkan mmng lge tu pinda fatwa tu aku pn samasama dgn ko pi rembat dia..
      Kita ada isu lebih beso ni doj dh tuduh perdana menteri kita macam2 tapi geng2 pas masih x bukak mulut..kita org semua dh malu ko sibuk pasal isu fatwa yg dh x de isu tu
      Aku sokong nobody sbb hujah dia ada fakta..kau faham x? Mmng bahasa dia kasar tapi aku rasa tepat menghentam batang idung sesiapa yg makan cili!

      Delete
    2. So sahlah kamu lebih percaya budak bodoh tu berbanding mufti negeri pulau pinang.. jangan risau aku tak salah kan kamu BkS.. inikan negara demokrasi.. cuma dgn terserlahnya sikap kamu sebegini membuatkan aku tambah bersyukur kpd Allah SWT kerana masih berada dalam PAS..

      Delete
    3. Aku pn lebih bersyukur kpd Allah swt sbb rasa tak sedap hati nk isi borang ahli pas tahun 2014 yg lalu..rasa berat hati aku tu sampai x jadi ahli pas, ada hikmah sebenarnya!

      Delete
    4. Memang ada hikmah tu.. sampai mufti pun kurang dipercayai berbanding kaki maki..

      Delete
  6. Aku respect semua mufti..kecuali yg kaki kipas..nobody..cara dia memaki dengan fakta tu..ada klass!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hinggakan mufti pulau pinang pun kamu dah tak percaya.. begitu? Tapi aku yakin mufti pulau pinang tak perlu memaki hamun hanya utk suruh org percaya.. setakat ni hujah budak bodoh tu kamu sorang saje yg rasa betul.. syukurlah kamu bukan org PAS.. Tabik mufti pulau pinang kerana berkata benar walaupun ianya pahit..

      Delete