MALAYSIA AMANAH KITA

MALAYSIA AMANAH KITA
Terkini

MODEL Malaysia bila mahu pulang balik barang kemas.

Model Australia Miranda Kerr yang dikaitkan menerima "hadiah" dari Jho Low telah pun memulangkan semula barang kemas bernilai USD8.1 juta (RM35 juta) yang diterimanya dipercayai hasil dana 1MDB kepada Jabatan Keadilan US.

Model Malaysia bila nak pulangkan?

Muhammad Syafiq Azmi

12 Responses to "MODEL Malaysia bila mahu pulang balik barang kemas."

  1. Alangkah baiknya sekira dia org Islam..
    semoga Allah swt bari hidayat pada miranda kerr

    ReplyDelete
  2. Mr Presideng parti bulan dh kasitau, jgn jemput negara luo masuk campur hal Malaysia.
    Kan DoJ tu orang luo, jd model dari Malaysia tak perlu hiraukan saman DoJ tu dan tak perlu jgauga kembalikan barang kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang patut jgn dijemput org luar masuk campur soal dalaman negara.. nanti jadi macam zaman dulu bilamana pembesar2 melaka/perak yg tak puashati dgn sultan melaka/perak lalu dijemputnya pihak portugis/inggeris masuk utk menjatuhkan kerajaan yg memerintah malah bukan itu shj terus pula ditakluknya seluruh empayar melaka/negeri perak!

      Pok amid tak belajar sejarah ke dulu?.. ke keputusan subjek sejarah pok amid cuma cukup2 makan aje? Mintak maaflah pok amid kalau saya silap andai..

      Delete
  3. Model1 mesia islam.Miranda kerr bukan islam, sebab tu ramai yg nak termuntah bila nengok model1 mesia.

    ReplyDelete
  4. Org kafir lagi jujur dari org islam.. Model malaysia?? Model ker ker ker??

    ReplyDelete
  5. Imelda Marcos tu, sudahkah dia pulangkan kekayaan yang disamun dari harta rakyatnya dulu?

    ReplyDelete
  6. Sebab puak ini ingat malaysia ini harta pusaka mak bapak dia

    ReplyDelete
  7. Model msia buat Tak tau je..rakyat susah Bukan masalah dia, pergi bercuti sambil shopping lebih penting mah!!

    ReplyDelete
  8. Bagus korang serang umno/bn macam ni barulah aku tak kacau korang!

    ReplyDelete