Terkini

2013 UMNO minta polis siasat calon terap komunis,sekarang kawan Komunis.

 Dulu apabila Hj Hadi cakap ada calon PR terap ideologi komunis (tanpa bukti) cepat betul orang kuat UMNO ,Syed Ali minta polis siasat.
 Yang ni jelas, UMNO / BN ada meeting dengan Parti Komunis Cina,tak pula minta polis siasat.
Dekat rakyat terap Rukun Negara.Prinsip pertama Kepercayaan Kepada Tuhan,tetapi buat hubungan dengan Parti Komunis Cina.Hj Hadi tak pula bising UMNO berkawan dengan komunis.

11 Responses to "2013 UMNO minta polis siasat calon terap komunis,sekarang kawan Komunis."

 1. Usah di bicarakan perkara itu lagi. Yang jelas perkara it sudah pun di rntis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kini rakyat boleh menilai, satu pihak bersekongkol dgn Komunis dan satu lagi bersekongkol dgn Zionis..

   PAS adalah pilihan terbaek..

   Delete
  2. Lama sonyap BkS? Pastu satu perkataan je komen..

   Delete
 2. Entah..semenjak dpt laki kaya ..hensem..botak dan buncit ni..x selera aku nk komen banyak2..keputusan dh dibuat..tinggal nk pangkah aje..we at ph are done here..mahkamah allah masih ada..may allah bless us..and you too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setuju tu BkS.. samada benar atau tidak kejadian lancapkan org tu, mahkamah Allah masih ada..

   Delete
  2. Perbuatan memanjangkan berita yg tak sahih itu, lebih2 lagi berkenaan keaiban orang lain dengan niat menghina atau memburuk2 kan nya adalah perbuatan yg di benci Allah..kita mengata orang ..silap2 kita yg kantoi di depan mahkamah Allah..jaga perkataan..kalau x kita pun x de beza dengan mereka

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 3. Apa yg kamu katakan tak sahih itu datang drpd mulut tun m sendiri.. aku cuma nak kepastian samada kamu setuju atau tidak dgn tun m?

  Kalau kamu setuju dgn tun m maka apa guna perjuangkan pembebasan dsai? Kalau jawapan kamu adalah kerana perbicaraan dsai tidak mengikut kaedah islam maka aku pun turut bersetuju.. tapi bila pula PH bersetuju dgn QAZAF ini yg dikategorikan di bawah Hukuman HUDUD?

  Kalau kamu tak setuju dgn tun m maka tak ralatkah berketuakan tun m sbg pengerusi PH? Kalau jawapan kamu tak peduli asalkan menang pru14, maka bermaksud kamu pun sudah menganut fahaman marchiavelli iaitu matlamat menghalalkan cara.. tahukah kamu tun m juga berfahaman yg sama? Dan kamu masih tergamak tidak bersetuju dgn tun m?

  Fikir2kan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perbuatan memanjangkan berita yg tak sahih itu, lebih2 lagi berkenaan keaiban orang lain dengan niat menghina atau memburuk2 kan nya adalah perbuatan yg di benci Allah..kita mengata orang ..silap2 kita yg kantoi di depan mahkamah Allah..jaga perkataan..kalau x kita pun x de beza dengan mereka

   ..fikir2 kan la

   Delete
  2. Aku juga berharap tun m tidak lagi bercakap soal liwat 1 kerana ini akan memanjangkn berita yg tak sahih (tapi tun m sorang shj yg dah sahihkan) kerana bakal menambah luka para reformist 98.. teramat banyak pengorbanan mereka.. ada yg kena buang kerja, cedera malah sehingga nyawa diragut.. alih2 mereka atau generasi mereka kena sokong pula org yg ditentang selama ini..

   Delete