Terkini

Samy Vellu dan Mahathir sama saja.

Presiden MIC  Datuk Seri G. PALANIVEL membidas Datuk Seri Samy Vellu kerana campur  tangan  dalam hal ehwal dalaman parti itu walauoun telah lama melepaskan jawatan.

KELMARIN pula Datuk Seri Najib  tidak akan tunduk kepada tekanan mahukan beliau meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri dan Presiden UMNO.

Najib dengan penuh bersemangat  meminta rakyat Sabah sokong beliau. DENGAN melaungkan rakyat Sabah sokong ....disahut Najib..Najib Najib.

2 Responses to "Samy Vellu dan Mahathir sama saja."

  1. Bagus kalau NAJIB tak letak jawatan PM. Itu adalah pilihan yang paling tepat. Buat penyokong Umno yang serba salah dan yang masih kena air kencing pun tetap sokong Najib. Terbaeek... pilihan anda tepat dan MUSNAH. Penyokong2 UMNO Zaman Aliran Najib yang akan runtuh dibawah pentakbirannya.

    Senang sikit kerja PR kalau Najib tidak letak jawatan.

    ReplyDelete
  2. aya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete