Terkini

Patutnya beri BRIM tahun ini,boleh tolong rakyat beli peralatan sekolah

Foto 29 Disember:YB Ustaz Idris Ahmad,Ahli Parlimen Kawasan Bukit Gantang dan isteri Ustazah Kamariah bersama pelajar PASTI dan Tahun Satu  dalam Program Penyampaian Beg Sekolah anjuran Pas Cawangan  Jelutong,Kawasan Bukit Gantang.  Turut kelihatan Ustaz Nordin Jaafar,YDP Pas Bukit Gantang dan TYDP Ustaz Zulkifli Ahmad.  
Changkat Jering-Ibu-bapa pelajar yang ditemui dalam Program Bantuan Beg sekolah Pas Cawangan Jelutong,Bukit Gantang  berasa kecewa kerana kerajaan hanya memberi BRIM pada tahun hadapan.Begitu juga bantuan persekolahan RM100 untuk seorang pelajar turut diberi tahun hadapan."Patutnya diberi sekarang"kata seorang Pak Cik."Kalau kerajaan betul-betul nak tolong orang kampung,sekarang le beri"kata seorang ibu."Dengan duit itu,kita boleh beli barang keperluan sekolah anak"

1 Response to "Patutnya beri BRIM tahun ini,boleh tolong rakyat beli peralatan sekolah"

  1. takut nak bagi gitu nanti budak-budak tu jadi cerdik dan pandai-pandai .... tahu yang mana satu 'tipu', yang satu 'bohong', yang mana satu 'kelentung', yang mana satu 'rompak', yang mana satu 'songlap' .... ha..ha..ha.. tak dapat dah nak bodoh-bodohkan, tak boleh buat: lu 1, gua 2; gua 2, lu 1....!!!!!!

    ReplyDelete