Terkini

Dalam tempoh 6 bulan lagi ahli AMANAH masuk PAS.

Biarlah sejarah yang menentukan dalam tempoh 6 bulan ahli AMANAH asal PAS akan kembali kepada PAS.

Dahulu mereka baruakan, tololkan, munafikkan, halal darahkan dan pengkhianat.Sekarang mereka galakkan supaya kembali kepada PAS.

Dahulu mereka bergaduh dengan PKR, tetapi yang jadi mangsa.Dahulu yang tolak hudud UMNO, sekarang DAP.

6 Responses to "Dalam tempoh 6 bulan lagi ahli AMANAH masuk PAS."

  1. Kalau itu yg terbaik buat umat Islam bersatu apa salahnya..

    ReplyDelete
  2. Pas dah kelang kubut...penyokong dah lari
    sbb pemimpinnya dah ketakhuan dlm politik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada apa yang ruginya jika ahli pan kembali kepada pas kerana mereka daripada dna yang sama. Ambillah peptah melayu, carik-carik bulu ayam, akhirnya bercantum juga.

      Delete
  3. Nak cari rezeki, Insyaallah.
    http://YouthToEarn.com/?ref=200943
    PERCUMA je .. Tiada apa-apa bayaran dikenakan(kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa-apa sebab tak keluar modal pun). Anda hanya perlu open link dibawah dan register. Anda akan terus dapat USD20 x4.4=RM81.60 Selepas dapat link anda sendiri,paste ke Facebook,Twitter,Whataspp dan sebagainya .. Setiap org yg buka link anda, anda akan dibayar. MUDAH kan ?? Anda boleh pilih nk masuk ke akaun atau cek di pos ke alamat rumah anda. INGAT!! Anda tidak rugi apa-apa. bukan sekadar membantu anda sahaja bahkan mampu membantu orang lain. kalau tak percaya,join dulu.klik link ni dan register nama anda sahaja.KLIK LINK
    http://YouthToEarn.com/?ref=200943

    ReplyDelete
  4. Nak cari rezeki, Insyaallah.
    http://YouthToEarn.com/?ref=200943
    PERCUMA je .. Tiada apa-apa bayaran dikenakan(kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa-apa sebab tak keluar modal pun). Anda hanya perlu open link dibawah dan register. Anda akan terus dapat USD20 x4.4=RM81.60 Selepas dapat link anda sendiri,paste ke Facebook,Twitter,Whataspp dan sebagainya .. Setiap org yg buka link anda, anda akan dibayar. MUDAH kan ?? Anda boleh pilih nk masuk ke akaun atau cek di pos ke alamat rumah anda. INGAT!! Anda tidak rugi apa-apa. bukan sekadar membantu anda sahaja bahkan mampu membantu orang lain. kalau tak percaya,join dulu.klik link ni dan register nama anda sahaja.KLIK LINK
    http://YouthToEarn.com/?ref=200943

    ReplyDelete