Terkini

Ayuh,orang PAS kita dengar tazkirah Ustaz Nik Omar.

Jom jumpa Ustaz Nik Omar pada 28 Mei 2018.Beliau akan sampaikan tazkirah di Masjid Ikhwaniah,Simpang,Taiping.

3 Responses to "Ayuh,orang PAS kita dengar tazkirah Ustaz Nik Omar."

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Rakyat kelantan pun tak mau dengar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rakyat yang pengotor je yang undi parti pengotor macam PAS. Sebab tu Kota Bharu bandar paling kotor hahahaahahah!!!

      Malaikat tak datang undi la kalau kotor-kotor ni.

      Yang kotor-kotor ni syaitan yang tolong undi hahahhaah!!!

      Kami di sini bersih-bersih belaka, sebab tu syaitan tak dapat tolong undi PAS di sini. Sebab tu PAS kalah teruk hahahahahah!!!

      Rakyat pengotor memanglah undi parti pengotor. Dah sama-sama pengotor hahahaha!!!

      Pengotor macam mana nak dengar cakap Nik Omar, Nik Omar tu pembersih hahahahah!!!

      Delete

Sisi 1