MALAYSIA AMANAH KITA

MALAYSIA AMANAH KITA
Terkini

Anjurkan Nothing To Hide untuk Hj Hadi,ada berani.

NOTHING TO HIDE BERSAMA ABDUL HADI AWANG

1. Elok Pemuda Pas anjurkan Nothing To Hide dan jemput Abdul Hadi (Dato' Sri) sebagai panelis.

2. Beri peluang orang ramai bertanya tentang ucapannya pada tahun 1981 yg dinaik taraf menjadi amanat.

3. Tanyakan juga tentang tragedi halau pelajar tadika semasa dia jadi MB.

4. Jangan nampak dosa orang lain saja padahal dosa sendiri juga banyak.

5. Jangan minta orang lain saja bertaubat padahal diri sendiri juga perlu bertaubat.

14 Responses to "Anjurkan Nothing To Hide untuk Hj Hadi,ada berani."

  1. NOTHING TO HIDE BERSAMA ABDUL HADI AWANG

    1. Elok Pemuda Pas anjurkan Nothing To Hide dan jemput Abdul Hadi (Dato' Sri) sebagai panelis. (Boleh apa salahnya..)

    2. Beri peluang orang ramai bertanya tentang ucapannya pada tahun 1981 yg dinaik taraf menjadi amanat. (Boleh juga apa salahnya.. malah sehingga saat ini mufti perlis pun masih tak dapat tentukan ayat yg mana satu yg mengkafirkan sesiapa shj)

    3. Tanyakan juga tentang tragedi halau pelajar tadika semasa dia jadi MB. (Ini tuduhan umno pun pan boleh percaya.. maknanya dgn mahathir lagilah senang korang pan kena klepet!)

    4. Jangan nampak dosa orang lain saja padahal dosa sendiri juga banyak. (Hanya Rasulullah saw shj yg maksum yg lainnya banyak dosa dan sehingga akhir hayat ada yg sempat ataupun tidak sempat bertaubat.. antara dosa2 yg besar ialah merompak harta negara dan membunuh org di memali!)

    5. Jangan minta orang lain saja bertaubat padahal diri sendiri juga perlu bertaubat. (Amat benarlah itu tuan! Namun aku yakin sebagai tok guru yg bangun hampir setiap malam pasti beliau kerap bertaubat..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah mufti Perlis, semua orang tahu amanat tu kafirkan orang UMNO!!!

      Hanya walon taksub je tak dapat terima!!! Maklumlah bodoh hahahaha!!!

      Bukan aku cakap, perwakilan PAS Johor sendiri mengaku!!!

      Aku sebenarnya taknaklah cakap korang ni bodoh. Tapi kalau alamat Climate Protector pun tak tahu memang confirm bodoh hahahahah!!!

      Delete
    2. Boleh ke tuan bg ayat yg mana satu yg kafirkan umno.. hari tu dah terkincit..

      Delete
  2. Mana boleh, dia maksum........
    Warisatul ambiya lagi, kata2 dia adalah hukum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tanpa fitnah terhadap pas, agak2 pan boleh ke survive?

      Delete
    2. Dari sumber mana yang mengatakan Tuan Guru Hj Hadi tu maksum. Tak da masalah fitnah yg kau buat ni kau jawaplah kat akhirat nanti. Ok jgn risau kau pasti akan sampai disana.

      Delete
    3. Dari sumber mana yang mengatakan Hadi Awang tak sokong syiah kafir laknatullah pembunuh dan perogol umat Islam. Tak da masalah sokong lagilah dia lepas ni kau jawablah kat akhirat nanti. Ok jangan risau kau pun pasti akan sampai disana

      Delete
  3. rasanya sekarang pas yg banyak buat fitnah.

    ReplyDelete
  4. dulu DS Anwar kini TGHH pula jadi sasaran...otulah kerja kamu UMNO dan PAN

    ReplyDelete
  5. Anon 7.39,
    Siapa yg buat fitnah kat PAS ??
    HHadi yg banyak buat fitnah. Buktinya sebelum PRU 13, dia kata calun PKR terlibat dengan dadah dan Komunis. Mahkamah dah jatuhkan hukuman dia bersalah tapi dia berjaya ketepikan hukuman denda RM 2 juta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu bukan fitnah itu realiti.. tak usah nak menafikan fakta..

      Jangan fikir pas tak ada langsung pasukan perisikan mengenai calon2 yg dipilih pkr.. harap jgn lupa juga pencalonan dr syed hussein al attas dari psm mewakili pkr pernah ditolak oleh ATGNA utk parlimen kota bharu yg dianggap sbg berfahaman sosialis..

      Jadi kesimpulannya jika pkr hendak memilih calon2 utk pru14 nanti pastikan mereka bukan:
      A. Calon pengedar pil kuda
      B. Calon perasuah
      C. Calon berfahaman sosialis
      D. Calon berfahaman marxist
      E. Calon pengkhianat kpd pas sbg cth melanggar sumpah baiah

      Delete
    2. Dah mahkamah kata tak bersalah tapi kau yg tak puashati knp. Kalu tak puashati pegi report polis minta ajar dari ayahanda Rani Kulup mcm mana nak buat report. Ingat tu pegi buat report.

      Delete
    3. Dah mahkamah kata Hadi memang sah memfitnah cuma Shamsul Iskandar Md Akin bukan orang yang sepatutnya saman.Sepatutnya setiausaha PKR.

      Kau dah baca keputusan kes tu ke yang kau nak kata Hadi tak fitnah???

      Lain kali baca dulu, jangna sampai cakap berdegar2 alamat Climate Protector pun kantoi hahahaa!!!

      Delete