Terkini

Pejabat Nizar, di Dun Changkat Jering ,masih kekal.

Terdapat penduduk yang bertanya, kedudukan pejabat atau pusat khidmat DS Nizar, sudah pindah atau tidak.Setakat ini pejabat Dato Seri Nizar masih kekal ditempat lama.Lokasinya di  Taman Damai, Simpang.

Selagi belum dapat surat rasmi daripada PAS Kawasan Bukit Gantang meminta DS Nizar meninggalkan pusat khidmat itu ,  DS Nizar akan kekal di situ.

Pegawai Khas beliau , Sdr Mohd Yusuf Ghani  akan terus bertugas di pusat khidmat tersebut.

Namun begitu Gerakan Harapan Baru Bukit Gantang  telah bersedia untuk menyewa pejabat lain, untuk dijadikan pusat khidmat dan pejabat baru Dato Seri Nizar.

1 Response to "Pejabat Nizar, di Dun Changkat Jering ,masih kekal."

  1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

    ReplyDelete